1 millió forint értékű ajándékot nyertek

2018.06.20. 07:30

Kihirdették a Mesés kiskertek első három helyezettjét

Kihirdették a Mesés kiskertek, ügyes kezek című kertépítő verseny első három helyezettjét. Az első az Árpád Úti Óvoda lett. A három díjazott összesen 1 millió forint értékű ajándékot nyert.

S. Töttő Rita

A nyertes Árpád Úti Óvoda csoportja és kiskertje

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Összesen több mint 34 ezer szavazat érkezett az óvodásoknak szóló kertépítő verseny alkotásaira, melyen a város 23 óvodájának egy-egy csoportja vett részt. A fantázianévvel ellátott kertecskék versenyének eredményhirdetésekor kiderültek a szavazati arányok is: a nyertes Árpád Úti Óvoda „Manófalvi Manólak” nevű kiskertje 6113 szavazattal lett az első.

A nyertes Árpád Úti Óvoda csoportja és kiskertje
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A második helyezett az Árpád Úti Óvoda Vízivárosi Tagóvodája lett, mely „Porontyok” című alkotása 5942 szavazatot hozott. A harmadik lett a Hosszúsétatéri Óvoda Tóvárosi Tagóvodája, ők „Az erdő titkai”névre keresztelt kiskertjükkel gyűjtöttek 3633 szavazatot. Az első három helyezett óvoda összesen 1 millió forint értékű kerti oktató eszközt nyertek. Az első helyezett 600, a második 300, a harmadik 100 ezer forint értékben választhatja ki katalógusból a neki tetsző darabokat – mondta el tájékoztatóján Deák Lajosné önkormányzati képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában