A munka folytatódik

2018.04.24. 14:00

Két járdaszakasz újult meg a fehérvári Köfém-lakótelepen

Kedden reggel tartották két frissen elkészült járdaszakasz műszaki átadását a Köfém-lakótelepen.

Bokros Judit

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A helyszínen, a Köfém-lakótelep 39. szám előtt a Városgondokság munkatársai mellett megjelent Dienesné Fluck Györgyi, a terület önkormányzati képviselője is.

Amint azt Tímár Tibortól, a beruházás lebonyolítójától és műszaki ellenőrétől megtudtuk: a 39-42. szám, valamint a 24-26. szám közötti járdaszakaszon komplett járdafelújítás történt. Az említett szakaszokon elöregedett és szinthibás volt a járda, illetve utóbbi helyszínen vízelvezetési hiányosságok is voltak. A felújítás során tehát olyan megoldást alkalmaztak, amelynek köszönhetően ezután nem áll meg rajta a víz.

Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A Köfémen egyébként folyamatban van egy járdafelújítási program, amely a lakókkal és a képviselővel történt egyeztetés alapján indult el, és a műszaki szükségesség figyelembevételével zajlik. Jelenleg körülbelül a munkák kétharmadánál járnak – tette hozzá Tímár Tibor.

Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Dienesné Fluck Györgyi elmondta, hogy az átadott két szakasz megvalósítása közel ötmillió forintba került. Legközelebb a 11-13. szám és a 30-32. számú házak előtti járdaszakasz felújítása következik, ennek finanszírozása azonban már a képviselői keretből történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában