táncoslábúak

2018.04.26. 08:00

Fergeteges volt az iskolai bál Cecén, a szülők is felléptek

Az általános iskola szülői közössége fergeteges szülői bált prezentált a művelődési házban. Dallal, tánccal, bohózattal – jó kedvvel.

V. Varga József

Mexikói tánc vajtai módra Fotó: Szabóné Várady Katalin

A közös próba nehézségei miatt a cecei, a sáregresi és a vajtai szülők külön műsorszámokkal készültek, Somogyi Tiborné közösségi vezető irányításával. A népes nézősereg örömére igazán mozgalmasra sikeredett az este, amit a New York, New York című musical betétdalának táncos műsorszáma nyitott a vajtaiak előadásában. Ezután ABBA- és magyar slágereket varázsoltak elő a sáregresi Csipet Csapat fellépői, majd a cecei szülők vidám bohózata következett, Katica dühöngője címmel. Az est folytatásában fergeteges mexikói hangulattal szolgáltak a vajtai fellépők, a következő szereplők pedig az általános iskola pedagógusai voltak, akik a Honeybeast A legnagyobb hős című dal átiratát adták elő iskolai életképek vetítésével megkoronázva.

Mexikói tánc vajtai módra
Fotó: Szabóné Várady Katalin

A záró műsorszám a cecei szülők countrytánc előadása volt, majd a produkciók végén Király László igazgató megköszönte minden fellépő és támogató segítségét és jó szándékát. A hajnalba nyúló estet príma hangulat és jó szórakozás jellemezte; a Szabó zenekar igazi báli muzsikával kényeztette a táncoslábúakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában