Lövöldözés, tűz, szén-monoxid

2018.04.23. 10:53

Egy krimi történetével is felérne Fejér megye elmúlt hete

Buszmegállóban várakozókra lövöldöző férfi keserítette meg a héten a fehérváriak életét. Ez azonban még nem minden...

feol.hu

Aszakember úgyvéli, megeshet, hogy frusztráció, bosszúállás lehet a légpuskás motivációja

Forrás: Shutterstock

A fehérvári Légpuskás

Elképesztő dolog történt hétfőn kora délután fényes nappal a nyílt utcán: a Budai úti panelházak valamelyikéből lődözött valaki a sétáló emberekre. Egy lányt a szeme mellett ért a légpuska lövedéke, egy másikat pedig a combján. A rendőrök három nap alatt azonosították a férfit, akinek letartóztatását aztán szombaton a Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte.

Centimétereken múlt Forrás: A lány családja

Szén-monoxid

Egy Havranek József utcai lakáshoz riasztották Székesfehérváron a város hivatásos tűzoltóit, mert ott megszólalt a szén-monoxid-érzékelő. Az egység a gázszolgáltató szakembereivel együtt újraindította a gázkazánt. Az ezután végzett mérések kimutatták a mérgező gáz jelenlétét az ingatlanban.

Kigyulladt egy családi ház konyhája Székesfehérváron

A konyhabútor és használati tárgyak égtek egy családi ház konyhájában Székesfehérváron, a Zimonyi utcában. A kiérkező székesfehérvári hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat.

A buszállomáson őrjöngött egy férfi

Egy székesfehérvári lakos a helyi autóbusz-pályaudvar várótermének berendezési tárgyait rongálta meg. A férfi szerda este Székesfehérváron, a helyi autóbusz-pályaudvar várótermében hangoskodott, majd ezt követően megrongálta a váróterem biztonsági üvegét és egy hulladékgyűjtőt.

Bízzunk benne, hogy nyugodtabb hetünk lesz a mostani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában