Vigyázz! Kész! Pénz!

2018.04.18. 15:56

A sárbogárdi Mészölyösök ott voltak a regionális pénzügyi versenyen

A Vigyázz! Kész! Pénz! pénzügyi verseny regionális döntőjét Győrben rendezték; a viadalon eredményesen szerepeltek a sárbogárdi Mészöly iskola diákjai.

V. Varga József

A mészölyösök két csapata a győri viadalon

Fotó: Suplicz Ildikó

Az ősszel indult versenysorozat Győrben megrendezett regionális döntőjére három megye (Fejér, Győr-Moson- Sopron, Komárom-Esztergom) legjobb csapatai jutottak be – tudtuk meg Suplicz Ildikó felkészítő tanártól.

Az 5-6. évfolyamosok között a Mészöly Géza Általános Iskola 6.b osztályának csapata az előkelő 3. helyen végzett. A csapat tagjai: Győri Virág, Jákob Noémi, Molnár Mercédesz és Varga Edina. A 7-8. évfolyamosok döntőjében az iskola 7.a osztályának gárdája a 4. helyet szerezte meg. A különítményt Harmath Kitti, Jákob György, Papp Alexa Petra, Papp Dorina és Varga Miléna alkotta.

A mészölyösök két csapata a győri viadalon
Fotós: Suplicz Ildikó

A versenyen öt, pénzügyi ismeretekkel kapcsolatos gyakorlati és elméleti feladatot kellett megoldani. A viadalra lelkesen és szorgalmasan készültek a bogárdiak, akik minden fordulóban eredményesen dolgoztak. Sok új ismeretre tettek szert a pénz világában, s a megszerzett tudást a mindennapi életben is kamatoztatni tudják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában