Boldog születésnapot!

2018.02.20. 10:30

Ünnepel a helyi ifjúsági közhasznú egyesület

Hetedik születésnapját ünnepli a Lajoskomáromi Ifjúsági Közhasznú Egyesület, azaz a LIKE.

Szanyi-Nagy Judit

fgf

Az egykori moziépületben 2004-ben mutatták be az utolsó filmet, aztán egy ideig üresen álltak a termek. Pár évvel később ötmillió forintot nyert a helyi önkormányzat egy, szociális helyiség kialakítására beadott pályázaton, melyet követően az épület csakhamar megtelt élettel.

Szorgos fiatalok láttak neki egy olyan ifjúsági klub kialakításának – mind a helyszínt, mind az emberi erőforrást tekintve -, amely a nagyközség lakóinak életét kétségkívül felpezsdíti azóta is.

Az építkezés is közös(ségi) erővel zajlott Fotó: FMH-Archív (HP)

- 2011. február 14-én adtuk be a LIKE névvel elfogadott egyesületi kérelmünket – magyarázza Banász Ádám elnök a születésnap eredetét, melyet bár ők, az egyesület tagjai nem ünnepelnek, a lajoskomáromiak mégis örömmel számon tartanak.

Nem csoda: sorra érik egymást az egyesület által szervezett események. Legutóbb például Valentin-napi és farsangi bulit szerveztek, de neves előadóik is voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában