Még egy alkalom

2018.02.27. 15:30

Szűrés ingyen, azonnal Pusztaszabolcson

Az idén még egy alkalommal érkezhet egészségügyi szűrőbusz a városba, hogy helyben legyen lehetőség bizonyos vizsgálatra.

Bokros Judit

A múlt héten járt Pusztaszabolcson a kormányhivatal egészségügyi szűrőbusza, amelyben ingyenes bőrgyógyászati vizsgálat és dietetikai életmód-tanácsadás várta a helyieket – tájékoztatott Koltai Zsuzsanna, az önkormányzat kommunikációs munkatársa. A szűrőbuszt a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház egyik orvosa és egészségügyi dolgozói kísérték. A szabolcsiak örültek a lehetőségnek, mert így esetleg olyan vizsgálaton vehettek részt, vagy olyan tanácsot kaphattak, amelyre egyébként hónapokon át kellene várniuk.

Balról a második Galambos Dénes, a harmadik Csányi Kálmán Fotó: önkormányzat

A szakemberekkel ellátott busz előnye, hogy gyorsan, időpontfoglalás és hosszú várakozás nélkül lehet megbeszélni az egészségügyi problémákat, majd gyors és hatékony megoldások kereshetők. A szűrőbusz ebben az évben még egyszer Pusztaszabolcsra látogat, ezáltal ki tudják egészíteni a helyi családorvosok munkáját, a beteget pedig megkímélik a beutazásoktól. Az alkalmi rendelőt Galambos Dénes országgyűlési képviselő is megtekintette, s meghallgatta, hogyan fejlesztik helyben az orvosi rendelőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában