Jótékonysági nap

2018.02.18. 17:54

Sikeres volt az összefogás Süle József családjáért

A januárban fiatalon, 42 évesen elhunyt Süle József emlékére és családjának megsegítésére szerveztek vasárnap jótékonysági napot és kézilabda tornát a városban.

Bokros Judit

Vasárnap derült ki az is, mennyire eredményes volt az az adománygyűjtő akció, amelyet még néhány hónapja indított a Fejér Megyei Közgyűlés. Az először a gyógykezelésre, majd a család javára szervezett gyűjtésen több mint 5 millió forint jött össze. Ezt az összeget és a jótékonysági nap bevételét maholnap meg is kapja a család – tudtuk meg a helyszínen.

Fotók: Nagy Norbert

A Tóth Iván Sportcsarnokban sok-sok martonvásári illetve olyan ember jött össze, aki kötődik a városhoz. A közös bennük, hogy mindannyian ismerték Süle Józsefet vagy családtagjait, s úgy érezték, a nehéz helyzetben ők is szeretnének segíteni.

Fotók: Nagy Norbert

A jó szón és az együttérzésen kívül a rendezvényen ki-ki támogathatott is, például azzal, hogy vásárolt a helyiek által árult játékokból, házi süteményekből vagy a sportcsarnok előtt frissen készült ételekből.

 

A kézilabdatorna mellett tánc is volt: a Dance Studio Nagy-Kuthy különböző korosztályú balettosai léptek föl szép koreográfiákkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában