általános iskolai bál

2018.02.11. 11:02

Trollok és Elzák ünnepeltek Kápolnásnyéken

Bálozás, szórakozás, jókedv, zene, tánc, mulatság. Ezekkel a szavakkal jellemezhetjük a Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola pénteken megrendezett alsó tagozatos farsangi bálját.

S. Töttő Rita, Istvánovits Renáta

Az idei esztendőben egyéni jelmezekkel illetve csoportos produkciókkal kápráztatták el közönségüket a diákok.  Fellelhettük a klasszikus királylány, cica, cowboy, Piroska maskarát, a napjainkban divatos Mignon, Mickey és Minnie egér, Elsa hercegnő mesehősöket illetve ötletesebbnél ötletesebb jelmezeket is, mint például „időhúzó”, „bundás kenyér” vagy, mint „Hegedűs a háztetőn”.

Fotós: Istvánovits Renáta

A gyermekek, illetve a közönség még nagyobb örömére az osztályok előadásában a tanítók is szerepet vállaltak, mindegyikük jelmezt öltött magára. Ezzel még inkább szórakoztatva a nagyérdeműt. A művészeti iskola fontosnak tartja, hogy alsós kortól kezdve terelje a művészet felé diákjait, így színvonalas produkciót tudott bemutatni a diáksereg.

Fotó: Istvánovits Renáta

Megtekinthettük a legkisebbek pizsama partiját, a pávák táncát, az indiánok előadását, mellyel a következőt üzenték: „Légy mindig igazságos és tisztességes!”. Láthattunk egy hangversenyt, trollokat és az előadássorozat végén esernyőtáncot is. A felvonulást tombolasorsolás és fergeteges farsangi bál követett. Az iskolai farsangolás ezzel nem ért még véget, hamarosan a felső tagozat és a gimnázium diákjai ölthetik magukra jelmezeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában