KÁPOLNÁSNYÉK 

2018.01.24. 20:24

Pályára, versenyeztetésre fordítják a TAO pénzeket

A helyi fiatalok sportolását, egészségesebb életvitelét támogatták azok a vállalkozások, amelyek TAO-befizetési kötelezettségük irányításával járultak hozzá a település sportéletének javításához.

S. Töttő Rita

ml .

Ezért mondott köszönetet a Kápolnásnyék Vörösmarty Sportegyesület a cégeknek, valamint annak a társaságnak, amelynek támogatásával lehetővé vált, hogy a Balassa utcában lévő önkormányzati tulajdonú telken egy olyan fejlesztőpályát építhessenek, amely a 6-tól 14 éves korosztálynak biztosít versenyfeladatokat.

Farkas Károly átadja Mocsári Máténak (KVSE kapusa) a 8 millió forintos támogatásról szóló dokumentumot Fotó: Istvánovits Renáta

Külön kiemelték azt a 8 millió forintot, amely Farkas Károly alpolgármester közvetítő szerepe révén jutott az egyesülethez. E támogatás nemcsak 95 utánpótláskorú fiatal játékos zavartalan versenyeztetését biztosítja, hanem további rendkívüli eszközbeszerzéseket, illetve három szakember bérezését is lehetővé teszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában