Elköltözött a hivatal

2018.01.19. 08:30

Új helyen fogadják az ügyfeleket Kőszárhegyen

Új helyen fogadják a héttől az ügyfeleket az önkormányzatnál: a polgármesteri hivatal a hétvégén költözött.

V. Varga József

Új helyen az önkormányzati hivatal: Borján Péter polgármester (b), Veszelszki István falugondnok, Durmics Edina igazgatási és Pfeiffer Andrea adóügyi előadó

Fotó: V. Varga József

A falu egyik régi álma vált valóra a valamikori iskolaépület megvásárlásával – mondta el lapunknak Borján Péter polgármester. Ebben az épületben működik immár a közös önkormányzati hivatal kirendeltsége, és egy olyan tárgyalótermet is kialakítanak, amely fő funkciója mellett a községben valaha dolgozó pedagógusok munkájának is emléket állít. Költözniük kellett, mert hamarosan megkezdődik a volt községháza felújítása. Az épület az egészségügyi ellátásban kap majd szerepet.

Új helyen az önkormányzati hivatal: Borján Péter polgármester (b), Veszelszki István falugondnok, Durmics Edina igazgatási és Pfeiffer Andrea adóügyi előadó
Fotós: V. Varga József

A hivatal új helyéül szolgáló épület is megújul a tavasz végére. Mindkét beruházás a sikeres TOP-pályázatoknak köszönhetően valósulhat meg, melynek előkészítésében nagy köszönet illeti Törő Gábor országgyűlési képviselőt és a Fejér Megyei Önkormányzat szakembereit. A funkcióátszervezés nyomán jelentősen növekszik a parkolási lehetőség a hivatalt és az orvosi rendelőt felkeresők számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában