Koncert

2017.09.14. 16:14

A Budapesti Fesztiválzenekar vonósnégyese Polgárdiban

A Budapesti Fesztiválzenekar a Közösségért zenei sorozatban Selmeczi Gábor (hegedű, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertmestere), Kostyál Péter (hegedű), Fekete Zoltán (brácsa) és Martos Attila (nagybőgő) jótékonysági kamarakoncertet adott a Fővárosi Önkormányzat polgárdi idősek otthonában.

V. Varga József

Fotó: V. Varga József

A vonósnégyes műsorán Európa muzsikája címmel Ravel: Pavane egy infánsnő halálára, Lanner: A pillangó – walzer, Op. 65, Dvorák: Szláv tánc, Op. 72/B, Csajkovszkij: Virágkeringő a Diótörőből, Kodály: Dal és Intermezzo a Háry-szvitből és Leopold: Hungária című művei szerepeltek.

Selmeczi Gábor (hegedű, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertmestere), Kostyál Péter (hegedű), Fekete Zoltán (brácsa) és Martos Attila (nagybőgő) Fotós: V. Varga József

A koncerten együtt tapsoltak a muzsikusoknak az otthon lakói és a polgárdi zeneiskola diákjai, akiket Kissné Révfalvi Andrea tanárnő kísért el az előadásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában