beszakadt a födém

2019.08.11. 07:02

Tűz ütött ki egy fehérvári panzióban, 9 embert mentettek ki

A tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták a lángokat.

Katasztrófavédelem

Tűz ütött ki egy négyszáz négyzetméteres panzió és étterem tetőszerkezetében Székesfehérváron, a Bregyó közben, vasárnap hajnalban. A városi hivatásos tűzoltók a nem égő tetőtéri szobákból tíz-tizenkét embert mentettek ki. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral körülhatárolták a tüzet, amely miatt a födém beszakadt. A betoncserép fedés alatt izzást tapasztaltak, ezért megkezdték a cserép eltávolítását is. A helyszínre várják a sárbogárdi és a pusztaszabolcsi hivatásos egységeket.

Fotó: Koppán Viktor Dávid
Fotó: Koppán Viktor Dávid

Frissítés: A tűzoltók három vízsugárral megfékezték a székesfehérvári Bregyó közben a panziótűz lángjait. Amint arról korábban hírt adtunk, tűz ütött ki egy négyszáz négyzetméteres panzió és étterem tetőszerkezetében. A városi hivatásos tűzoltók mellett a sárbogárdi és a pusztaszabolcsi hivatásos egységek is a helyszínre érkeztek. A tűzoltók a nem égő tetőtéri szobákból kilenc embert mentettek ki. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral először körülhatárolták a tüzet, amely miatt a födém beszakadt. A betoncserép fedés alatt izzást tapasztaltak, ezért megkezdték a cserép eltávolítását is. Jelenleg két oldalról bontják meg a tetőt.

5:37 - Megfékezték a tűzoltók a székesfehérvári panziótűz lángjait.

Fotó: Koppán Viktor Dávid

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!