a 64-es kilométernél

2018.07.24. 11:05

Tömegkarambol történt az M7-esen, Székesfehérvárnál

Kedden délelőtt négy autó ütközött össze az M7-es autópályán, a Siófok felé vezető oldalon.

Katasztrófavédelem

Fotó: Katasztrófavédelem

Négy gépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya Siófok felé vezető oldalán, Székesfehérvár térségében, a 64-es kilométerszelvénynél. Az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, őket a mentők ellátják. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes

Frissítés:

A tehergépkocsikban a gépjárművezetők egyedül utaztak, nem sérültek meg a baleset következtében. A személyautóban hárman voltak, mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek. A sofőr beszorult a karosszériába, kimentéséhez hidraulikus mentőszerszámokat használtak a helyszínre riasztott székesfehérvári hivatásos tűzoltók, a rendőrség helyszíni szemléjét követően pedig a forgalmi rend helyreállításához is segítséget nyújtottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!