a 63-as kilométernél

2019.06.27. 08:10

Tömegkarambol Fehérvárnál: hat autó ütközött össze (videóval frissítve)

A Letenye felé vezető oldalt lezárták a forgalom elől.

Katasztrófavédelem, police.hu

Fotó: Katasztrófavédelem

Hét gépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 63-as kilométernél, Székesfehérvár térségében.

Az egyik autó kigyulladt A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik eloltották a lángokat. A rajok áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentők is érkeztek – közölte a katasztrófavédelem.

Frissítés – Hat autó

A rendőrség információi szerint a korábban közölt hét helyett hat autó ütközött a balesetben.

Fotó: Katasztrófavédelem

Frissítés – Ismét járható az út

A rendőrségtől megtudtuk, hogy kollégáik 9 óra 40 perckor befejezték a helyszínelést az M7-es autópálya jobb pályatest 63-as kilométerszelvényében, Székesfehérvárnál. A járművek terelése megszűnt, valamennyi sávon zavartalanul haladhat a forgalom.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére közölte: három mentőegységük volt a baleset helyszínén. A mentők három könnyebb sérültet találtak, akiket ellátást követően kórházba szállítottak.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság friss összefoglalója

Hat személygépkocsi ütközött össze június 27-én reggel az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Székesfehérvárnál. A balesetben az egyik autó kigyulladt.

Fotó: Katasztrófavédelem

A lángokat a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók habosított vízsugárral fojtották el.

Fotó: Katasztrófavédelem

Az oltást nehezítette, hogy a gépkocsi üzemanyagtartálya megrongálódott, és a benzin a jármű alá folyt. A műszaki mentés során a tűzoltók áramtalanították az autókat. Az egységek kiérkezésekor a járművekben már senki sem tartózkodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!