Kék hírek

2017.09.21. 10:03

Tolvajokat keres a székesfehérvári rendőrség!

Jelentkezzen, ha felismeri őket!

police.hu

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2293/2017. bűnügyi számon folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettesek 2017. augusztus 19-én 11 óra 30 perc és 12 óra közötti időszakban Székesfehérváron, egy, a Holland fasoron található üzletközpont ruházati üzletéből eltulajdonította a sértett őrizetlenül hagyott babakocsijának tároló rekeszéből a sértett pénztárcáját, a benne található személyi okmányokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt.

Forrás: police.hu

A mellékelt felvételen látható nő és társa a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, ezért keresi a rendőrség.

A nő 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, haja fekete vagy sötét barna, melyet kontyban viselt. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, fekete nadrágot és fekete szandált, valamint vállán egy sötét pántos táskát viselt.

A férfi 35-45 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, fekete, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor kék pólót, kék háromnegyedes farmernadrágot és fekete zárt cipőt viselt. Jobb vállán tetoválás látható.

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!