Vigyázzunk dolgainkra!

2018.08.09. 13:00

Míg az emberek fürdőztek, ők elcsenték értékeiket egy velencei strandon

A gárdonyi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két férfit és női társukat, akik fürdőzők értékeit tulajdonították el egy velencei strandról.

police.hu

Fotó: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves és egy 33 éves pusztaszabolcsi, valamint egy 54 éves sárkeresztúri lakossal szemben – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a két férfi és női társuk szerdán kora reggel egy velencei strandról fürdőzők táskáit tulajdonították el, a bennük lévő mobiltelefonokkal, ruhaneműkkel, személyi okmányokkal és egyéb értéktárgyakkal együtt.

A bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen a helyszín közelében figyeltek fel az elkövetőkre, akiket elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, az előkerült tárgyakat pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosaiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!