A tulaj viszont keresni kezdte

2019.06.09. 15:24

Megörült a talált pénznek, így az iratokkal együtt zsebre tette azt egy besnyői nő

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eljárás folytatott jogtalan elsajátítás vétségének megalapozott gyanúja miatt egy 44 éves nővel szemben.

police.hu

Forrás: shutterstock

A nyomozás adatai szerint a sértett 2019. január 25-én délután Besnyőn, a Faluház környékén kabátzsebéből elveszítette irattartóját, az abban található személyes okmányokkal és több tízezer forint készpénzzel együtt. Amint észrevette, hogy az iratai nincsenek nála, visszament a helyszínre, azonban az eltűnt tárgyat nem találta ott, és feljelentést tett a rendőrségen – írja a police.hu.

A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként és a térfigyelő kamerafelvétel alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgatták ki. A 44 éves besnyői nő elmondta, hogy mivel nehéz anyagi körülmények között él, megörült a talált pénznek, ezért azt az iratokkal együtt magához vette.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a dunaújvárosi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!