jelentkezzen, ha látta!

2018.09.11. 18:21

Két fiatal összevert egy férfit Fehérváron – Keresi őket a rendőrség

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához.

Police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1906/2018. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személyek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két ismeretlen elkövető július 10-én 22 óra 30 perc körül Székesfehérváron, a Vasvári Pál utca és a Táncsics Mihály utca sarkán előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaztak egy férfit.

Az ismeretlen személyekről felvétel áll a hatóság rendelkezésére.

 

Fotó: police.hu

Az egyik férfi 20 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét hosszú ujjú felsőt, világos hosszúnadrágot, narancssárga cipőt, fehér sapkát, valamint hátizsákot és napszemüveget viselt.

Társa szintén 20 év körüli, hozzávetőleg 185 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete rövid ujjú pólót, rövidnadrágot, illetve fekete cipőt viselt.

Fotó: Police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy az azt elkövető személyekkel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!