tűzeset

2017.11.14. 10:43

Társasház gyulladt ki Székesfehérváron (Frissítve!)

A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Senki nem sérült meg.

katved

Tűz ütött ki egy többszintes társasház egyik földszinti lakásában kedd délelőtt Székesfehérváron, a Horvát István lakótelepen. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a tűzzel érintett lakás átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

(Frissítve!)

A kávéfőző és egy mikrohullámú sütő égett egy társasházi lakásban november 14-én, kedden délelőtt Székesfehérváron. A Horváth István-lakótelep földszinti lakása sűrű fekete füsttel telítődött. A szomszédban lakó két férfi betörte a bejárati ajtót és egy porral oltóval igyekeztek megfékezni a tüzet. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók végül egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Az ötemeletes épület földszinti lakásának konyhájában egy mikrohullámú sütő és a rajta lévő kávéfőző égett. A tűzoltók a lakást és a lépcsőházat átszellőztették, az elégett mikrohullámú sütőt kivitték a társasház elé. A mentők az egyik férfit – aki megpróbálta eloltani a tüzet – kivizsgálásra kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!