Rendőrségi ügy

2018.03.13. 15:26

Halálos gázolás a Budai úton, vádemelés lett a vége

Vádemelési javaslattal zártak le a székesfehérvári rendőrök egy halálos kimenetelű gázolás ügyében indított nyomozást.

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy gárdonyi nő ellen, aki a zebrán gázolt el egy gyalogost.

Amint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 28-án 16 óra 20 perckor Székesfehérváron, a Budai úton.  A nyomozás adatai alapján az 53 éves gárdonyi lakos a Kadocsa utca felől a Nagyszombati út irányába közlekedett személygépkocsival a belső forgalmi sávban, azonban haladása során egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget egy ott áthaladó férfinak és elütötte őt. A gyalogos a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!