Fehérvárcsurgó térségében

2018.06.08. 14:45

Halálos baleset történt a 81-esen, feloldották az útzárat (frissítve)

A rendőrök feloldották a teljes útlezárást Söréd közelében.

Katasztrófavédelem

Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

20:24

A helyszíni szemle véget ért, a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút újra teljes szélességében járható.

16:00

A rendőrség is megerősítette lapunk értesülését, miszerint halálos kimenetelű a 81-es úton történt baleset. Egy Fehérvár felől Mór felé közlekedő kamion, a 16-os kilométerszelvényben lesodródott az útról és fának csapódott. A sofőr az ütközés következtében életét vesztette – mondta el érdeklődésünkre a helyszínen tartózkodó Sturcz Tímea rendőr őrnagy, a megyei főkapitányság sajtóreferense.

15:28

Információink szerint a kamion cellulóz darálékot szállított. A rendőri helyszínelés befejeződött. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók elkezdték kiemelni a kamiont az árokból.

Letért az úttestről, fának ütközött és felborult egy kamion a 81-es főút 16-os kilométerénél, Fehérvárcsurgó térségében. A balesethez a székesfehérvári és a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy embert kiszabadítottak a járműből. Életét azonban már nem lehetett megmenteni, a mentők megállapítása szerint meghalt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap
Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a 8205-ös számú úton Bodajk irányába lehet.

Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!