Kettőre emelkedett a halálos áldozatok száma

2019.02.05. 11:46

Halálos baleset történt a 63-ason Székesfehérvárnál – Frissítve!

Egy nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó a 63-as főút 89-es kilométerszelvényénél, Székesfehérvár térségében, az M7-es autópálya feletti felüljárón.

Katasztrófavédelem

Forrás: police.hu

A személyautóban négyen utaztak, egyiküket a mentők a székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiszabadították és kórházba szállították. A kocsi további három utasa beszorult, a mentők megállapítása szerint egyikük meghalt a balesetben. A tűzoltóegységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágóval emelték ki a beszorult sérülteket és az elhunyt utast a kocsiból, majd átadták őket a mentőknek. A kamion vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az érintett útszakaszt lezárták – tájékoztat a katasztrófavédelem.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Friss információk:

14:20

A korábbi teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!