Árokban kötött ki

2018.05.22. 11:44

Buszbaleset a 62-es úton – Több mint 20 sérültje van a balesetnek

Az érintett útszakaszon egy sávon, váltakozva halad a forgalom.

Katasztrófavédelem, Koppán Viktor

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

15:06

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Börgöndpuszta térségében.

13:28

A teljes útzár még mindig érvényben van, de olvasóink jelezték, hogy a Börgönd vasútállomás felé is lehet haladni.

12:31

Hivatalos információk szerin a buszon összesen 37-en utaztak, ebből 25-en sérültek meg a baleset következtében. Hat súlyos, 19 könnyebb sérültet láttak el a mentők, akik tíz mentőegységgel vettek részt a balesetnél. A sérülteket a székesfehérvári, dunaújvárosi, veszprémi és siófoki kórházakba szállították. Nemsokára feloldják az útzárt és félpályán újra megindul a forgalom.

12:20

Helyszíni tudósítónk információi szerint két sérültet vitt el a mentőhelikopter.

12:10

Teljes útzár van érvényben a 62-es úton. A rendőrök a forgalmat Dinnyés irányába terelik.

12:08

Az egyik fiatal hölgy utas mint kiderült az érettségire sietett, így őt a helyi rendőrfőkapitány kocsijával vitték be az iskolába, hogy ne késse le a fél kettes kezdést.

12:06

Megtudtuk, összesen 39-en utaztak a buszon. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók nagy erőkkel kint vannak a helyszínen. Plédeket terítettek le a balesetező utasoknak, vizet osztanak.

Fotós: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

12:00

Információink szerint a balesetnek több mint 20 sérültje van. A súlyosan megsérült személyt mentőhelikopterrel elszállították.

Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

11:50

Megérkezett a mentőhelikopter.

Fotós: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

Árokba csúszott és oldalára borult egy Szeged és Győr között közlekedő távolsági autóbusz a 62-es főúton, a börgöndpusztai elágazásnál. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A 62-es főút érintett szakaszán egy sávon, váltakozva halad a forgalom. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezik. Nagy a torlódás. Az utasokat leszállították a buszról, a helyszínre érkező mentők látják el a sérülteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!