Ügyészségi hírek

2023.10.02. 17:30

Rendszeresen kábítószert értékesített egy férfi Sárbogárdon

A Sárbogárdi Járási Ügyészség kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki 2021 decemberétől Sárbogárdon kábítószerrel kereskedett.

Feol.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi rendszeresen kábítószert értékesített kialakult fogyasztói körének. A nyomozó hatóság a férfi lakóhelyén kutatást tartott, amely során lefoglalt 16 alufóliába csomagolt kristályos szerkezetű kábítószert és az értékesítéshez használt  digitális mérleget.

A gyanúsítottal szemben a bűnismétlés veszélye fennáll, figyelemmel arra, hogy kábítószer-kereskedői tevékenységét folyamatosan huzamosabb időn keresztül végezte, valamint a vele szemben folyamatban lévő büntetőeljárásokra és arra, hogy tevékenységét más bűncselekmény miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés büntetés hatálya alatt állva követte el.

Megalapozottan lehet továbbá tartani attól is, hogy a tanúk befolyásolásával a bizonyítási eljárást veszélyeztetné. - olvasható a Fejér Megyei Főügyészség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában