Kék hírek

2023.06.02. 11:00

Óvodásoknál jártak az ercsi rendőrök

Bűnmegelőzési interaktív foglalkozáson vehettek részt a gyermekek.

police.hu

Forrás: police.hu

Az Ercsi Hétszínvirág Óvoda vezetője azzal a kéréssel fordult a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetőjéhez, hogy az Óvodahét programsorozat színesítése érdekében az egyenruhások látogassanak el az intézménybe. Bali Imre r. ftzls. és Raczkó Dóra Tamara r. őrm. örömmel fogadták a meghívást, és 2023. június 1-jén felkeresték az apróságokat az óvodában.

A rendőrök játékos, interaktív bűnmegelőzési előadáson keresztül igyekeztek minden olyan fontos információt átadni a gyerekeknek, amelyek betartásával megóvhatják magukat a különböző, rájuk leselkedő veszélyektől. A látogatás alkalmával az ovisok bátran tehették fel kérdéseiket a rendőri hivatást érintően, és gyakorolhatták a célbadobást, valamint a céllövészetet is szivacslövő fegyverrel. Természetesen nem maradhatott el a szolgálati gépjármű bemutatása sem, amibe be is ülhettek.

A tartalmas nap után az gyermekek rengeteg pozitív élménnyel és hasznos információkkal gazdagodva térhettek haza. - olvasható a police.hu oldalán.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!