Frissen Fejérből

2023.05.05. 12:54

Baleset szemtanúit keresi a dunaújvárosi rendőrség

A dunaújvárosi rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

police.hu

Forrás: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/683/2023. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. május 1-jén 8 óra 30 perc körüli időben, Dunaújvárosban, a Kodály Zoltán utca felől a Vasmű út irányába közlekedő kék színű, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépjármű vezetője a Vasmű út és a Kodály Zoltán utca kereszteződésénél nekiütközött egy, a Vasmű úton haladó kerékpárosnak. A gépjármű sofőrje a balesetet követően nem állt meg, hanem adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A kerékpáros a baleset következtében megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik,hogy aki tanúja volt  az esetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-523-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!