Nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök

2023.04.26. 09:30

Megtudtuk, mi történt a Móri úton: rendőri kísérettel kellett kórházba szállítani egy férfit

Bezárkózott otthonába egy férfi a Móri úton, és öngyilkossággal fenyegetőzött.

HBL

Fotó: Olvasó

Ahogy kedden megírtuk, egy mentőautó és legalább öt rendőrautó vonult ki délután egy Móri úti családi házhoz. Erről olvasónk videót is készített, melyet ide kattintva tekinthetnek meg. Akkor az Országos Mentőszolgálat azt írta megkeresésünkre, hogy a helyszínről egy középkorú férfit szállítottak további vizsgálatok és megfigyelés céljából kórházba. 

Most a rendőrség válaszából az is kiderült, pontosan mi történt. Mint írták: "április 25-én délután bejelentés érkezett arról, hogy Székesfehérváron, a Móri úton lévő ingatlanban egy férfi bezárkózott, és öngyilkossággal fenyegetőzik. A helyszínen megjelent rendőrök az ingatlanba bejutottak, majd a kiérkező mentőknek átadták a férfit, akit rendőri kísérettel kórházba szállítottak."

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!