Nem állt meg a rendőri jelzésre sem

2023.04.05. 10:23

Jogosítvány nélkül vezetett és balesetet okozott egy fiatal nő a Balatoni úton

Április 4-én feltehetően a kora délutáni órákban közúti baleset történt Székesfehérváron, a Balatoni úton – olvastuk egy internetes csoportban.

Déri Brenda

Forrás: Illusztráció: Pixabay

Jobban utána járva az esetnek megkerestük a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot, akik a következőkről tájékoztatták lapunkat: 

„A járőrök 2023. április 4-én nem sokkal 12 óra után Székesfehérvár belterületén kísérelték meg intézkedés alá vonni egy Suzuki típusú személygépjármű vezetőjét, aki a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva elhajtott a helyszínről, ezzel megpróbálta kivonni magát a rendőri ellenőrzés alól. A járművet vezető nő pár sarokkal arrébb nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő kistehergépjárműnek és nekiütközött” – közölték.

Továbbá azt is elárulták, hogy a járművet vezető hölgy nem rendelkezett vezetői engedéllyel – valószínűleg éppen emiatt nem állt meg a rendőri jelzésre sem –, ezért a hatóságok elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon előállították, ahol az elkövetett jogsértések miatt – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!