Frissen Fejérből

2023.03.20. 16:50

Szexuális kapcsolatba lépett egy férfival Dunaújvárosban, majd kifosztotta őt

Az interneten ismerkedett meg egymással egy nő és egy férfi, még 2022-ben.

Szanyi-Nagy Judit

A bankkártya nem került elő

Forrás: Nataliya Vaitkevich / Pexels

Július 6-ára személyes találkozót beszéltek meg Dunaújvárosban, ahol a férfi felvette autójába a nőt, akivel aztán a férfi lakására mentek. Ott italozni kezdtek, majd szexuális kapcsolatot létesítettek egymással. A férfi ezután elaludt. A nő kihasználva ezt s a férfi italozás miatti védekezésképtelen állapotát, ellopta pénztárcájából a bankkártyáját, valamint az egyik szekrényben tárolt 850 ezer forint készpénzt.

Miután a férfi délelőtt felébredt, észrevette, hogy a pénze és a bankkártyája eltűnt – utóbbit azonnal letiltotta. A nő azonban az összes pénzt elköltötte, és a bankkártya sem került elő – írja közleményében a Fejér Vármegyei Főügyészség. A Dunaújvárosi Járási Ügyészség a többszörösen visszaeső nővel szemben szabadságvesztés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint vagyonelkobzást indítványozott, amellett, hogy a nőt feltételes szabadságra se bocsátsák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!