Frissen Fejérből

2023.03.12. 12:08

Ez a vihar sem múlt el áramkimaradások nélkül Székesfehérváron

A február 4-ei nagy szélvihart követően március 11-én hasonló "égi áldásban" részesültünk országosan, így Fejér vármegyében is.

Szanyi-Nagy Judit

Forrás: Pixabay

Az egyik székesfehérvári közösségi csoportban leginkább a Nagyváradi utcából jeleztek kimaradást, így kérdéseinkkel a konkrét eset, valamint általánosságban a vihar miatt előforduló áramkimaradások kapcsán az E.ON-hoz fordultunk.

A szolgáltató válaszában megírta: a viharos, erős széllökésekkel járó időjárás Fejér vármegyében jelentős üzemzavarokat nem okozott. Székesfehérváron a délelőtt folyamán néhány, kis területet (jellemzően 1-2 utcát) érintő meghibásodás történt a hálózaton, melyet például a vihar által a vezetékre sodort fa okozott. Ezeket a hibákat – melyek összesen két-háromszáz ügyfélnél okoztak rövid ideig tartó áramszünetet – kollégáik még a szombati nap délelőttjén javították, vagyis tájékoztatásuk szerint délutánra minden fehérvári ügyfélnél ismét zavartalan volt az áramellátás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!