Kék hírek

2023.03.27. 16:30

Bántalmazta a szomszédját egy férfi Bicskén

A Bicskei Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki bántalmazta a szomszédban lakó nőt Bicskén.

Főügyészség

Illusztráció!

Forrás: pexels

A vádlott a sértettel közös használatú udvarral rendelkező sorházban lakik. A vádlott a pázsit védelme érdekében nagyméretű köveket helyezett el a közös használatú udvarban azért, hogy megakadályozza, hogy a sértett a személygépkocsival megforduljon. A férfi délután az udvarban láncfűrésszel fát vágott, amikor odament hozzá a sértett és követelte tőle a kövek eltávolítását. A vádlott ekkor hangosan kiabálva szidalmazta a nőt, majd a nyakánál fogva a hóna alá szorította, az arcán ököllel megütötte, a földre rántotta, ahol tovább bántalmazta, többször megrúgta, a földön húzta, rátérdelt a nő mellkasára, majd a fejét két térde közé befogva ököllel a testén többször megütötte. A vádlottat az egyik udvarban lakó rángatta el a sértettől, aki otthonába menekült. 

A sértettnél a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülés keletkezett, azonban a bántalmazás módja és a támadott testtájék alapján fennállt a súlyosabb sérülés kialakulásának a veszélye. 

Az esetet követően a vádlott és a sértett viszonya konfliktusokkal terhelt lett, a férfi gyakran hangosan kiabálva sértegette és szidalmazta a nőt, amelynek a célja az volt, hogy a sértettben félelmet keltsen. 

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!