Frissen Fejérből

2023.02.28. 12:46

Vészfékezésre kényszerült Fehérváron egy busz, egy 17 éves utas megsérült (frissítve)

Két Volán-járat, egy baleseti helyszínelő, egy rendőr- és egy mentőautó állt február 28-án délelőtt 10 óra környékén a Palotai úton – értesültünk olvasónktól.

Szanyi-Nagy Judit

A mentők kórházba szállították a fiatalt

Forrás: Sinkó Viktória / Fejér Megyei Hírlap

A történtekkel kapcsolatban lapunk megkeresésére a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megírta, február 28-án, 10 óra előtt érkezett bejelentés a tevékenység-irányítási központba arról, hogy a Palotai út 3. szám előtt közlekedő autóbusz hirtelen fékezése miatt egy azon tartózkodó utas elesett és megsérült. A helyszíni rendőri intézkedés során megállapították, hogy a buszvezető egy szabálytalan gépjárművezető által előidézett közlekedési szituáció miatt kényszerült vészfékezésre. A megsérült utast, egy 17 éves fiatalt a mentők kórházba szállították. A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Frissítés (13.30):

Az Országos Mentőszolgálat kérdésünkre megírta, a helyszínre riasztott mentőegység egy fiatal nőt könnyebb sérüléssel szállított kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!