Tűzeset

2023.02.04. 16:36

Rongyok égtek egy fehérvári társasházban, tizenhárom lakó hagyta el otthonát

Aggódva kereste fel szerkesztőségünket egyik olvasónk, hogy a reggeli órákban a Rádió lakótelep egyik ingatlanából füst áradt ki. Szemtanúja volt annak, hogy a kiérkező tűzoltók egy idős bácsit mentettek ki a lépcsőházból, majd átadtak a mentő munkatársainak. Szerette volna megtudni, hogyan van a sérült. Utánajártunk...

Kecskés Zoltán

Nyugtalan volt olvasónk a reggeli tűzeset sérültje miatt.

Forrás: Olvasó

A katasztrófavédelem VÉSZ alkalmazásában rá is találtunk az estre, ahol a beszámolók szerint rongyok égtek egy társasház földszinti lakásának egyik helyiségében. A város hivatásos tűzoltói kiürítették a lépcsőházat, tizenhárom lakónak kellett ideiglenesen elhagynia otthonát.

VÉSZ jelentés: A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat a Rádió utcában
Forrás: Katasztrófavédelem


Felkerestük az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát, hogy az idős bácsi hogyléte felől érdeklődjünk. Sajnos nem kaptunk jó híreket az állapotával kapcsolatban.

A mentőszolgálat kommunikációs munkatársa, Csép Vivien Dorka eljuttatott levelében arról adott tájékoztatást, hogy a fentebb említett esetben, a helyszínről egy személyt súlyos - életveszélyes sérülésekkel szállítottak bajtársaik kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!