Aki teheti, inkább ne induljon útnak

2023.02.04. 13:08

Kidőlt egy fa az útra Szabadbattyánnál

A Szabadbattyánból kivezető úton, a dél körüli órákban Siófok felé kidöntötte a fát a szél. Többeknek vissza kellett fordulniuk és az autópályán tudták folytatni útjukat.

Kecskés Zoltán

Szabadbattyán közelében fa dőlt az úttestre.

Forrás: Olvasó

Az olvasói fotóból és a kommentekből kiderült, hogy szerencsére nem történt nagyobb baj ennél, azaz nem autóra dőlt. Információink szerint a tűzoltók megkezdték a szakaszon a fa eltakarítását. 

A megyei katasztrófavédelem időközben felhívást is közzé tett, amelyben arra kéri a lakosságot, hogy a balesetek megelőzése érdekében a legjobb, ha a piros meteorológiai riasztással érintett területen mindenki otthon marad. Aki mindenképpen autóba kényszerül, indulás előtt tájékozódjon a meteorológiai helyzetről és az utak állapotáról, mert előfordulhat, hogy a kidőlő fák miatt utakat kell lezárni. Aki teheti, az autójával épületektől, villanyvezetékektől, reklámtábláktól, fáktól távol parkoljon. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!