Frissen Fejérből

2023.02.13. 10:43

Két Opel, egy közös nevező: egyik sofőrnek sem volt jogosítványa

Vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrökkel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Illusztráció!

Forrás: Pexels

A rendőrök 2023. február 12-én nem sokkal éjfél után ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és annak vezetőjét Dunaújváros belterületén. Az intézkedés során a helyi lakosról kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Dunaújvárosi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a 42 éves férfit a helyszínen elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol büntetőeljárást indítottak ellene, majd bűnügyi őrizetbe vették.  

Az egyenruhások Kőszárhegyen, a Fő utcán ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és annak 29 éves vezetőjét 2023. február 12-én délután.  Az intézkedés során a kislángi lakosról megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik és azzal soha nem is rendelkezett. A rendőrök a járművet vezető nőt elfogták, a Polgárdi Rendőrőrsre előállították, ahol eljárást indítottak ellene.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!