Kék hírek

2023.02.11. 10:54

Ismét Baleset a Balatoni úton - aki teheti, kerüljön! (Frissítve)

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Ismét baleset történt a Balatoni úti felüljárón, a Horvát István-Tátra utcai, valamint a Szilvamag körforgalom közötti szakaszon. Szombaton késő délelőtt történt az eset, szemtanúk szerint busz és személyautó is érintett. A helyszínelés jelenleg is tart, mentőautó, rendőr és tűzoltó is a helyszínen tartózkodik. Aki teheti, kerülje el ezt a szakaszt.

Frissítés:

A helyszínelés befejeződött, újra zavartalanul halad a forgalom a szakaszon.
A feol.hu kérdésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság elmondta: szombaton 10 óra 19 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre Székesfehérváron, a Balatoni úti felüljárón történt balesetről. A helyszínen megállapítást nyert, hogy két személygépjármű – eddig tisztázatlan körülmények között – frontálisan összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett útszakaszon. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Székesfehérvári Rendőrkapitányság végzi.

Fotós: S.Töttő Rita / FMH

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!