Kék hírek

2023.02.10. 12:00

Hónapokig rejtőzködött két bicskei férfi

A gárdonyi rendőrök két körözött férfit fogtak el, akik hónapokig rejtőzködtek a hatóságok elől.

police.hu

Illusztráció!

Forrás: pexels

Agárdon, az Üdülők útján lévő ingatlan első emeleti lakásába kívántak a rendőrök bejutni 2023. február 9-én délelőtt, mivel információjuk volt arról, hogy ott körözött személyek tartózkodhatnak. Az egyenruhások többszöri kopogásra sem kaptak bebocsátást, ezért az erkély felől, létrán felmászva jutottak be az említett helyre. Ott két férfit találtak a járőrök, akik ellenőrzése során kiderült, hogy a 39 éves bicskei férfit a Budaörsi Járásbíróság körözte, míg társa, a 32 éves szintén bicskei lakos ellen a Budaörsi Járásbíróság, a Székesfehérvári Törvényszék és a Budapest Környéki Törvényszék lopás és kábítószer birtoklása miatt adott ki elfogatóparancsot, továbbá a Bicskei és a Budaörsi Rendőrkapitányság körözését rendelte el tartózkodási hely megállapítása miatt.

A 39 éves férfit a rendőrök a Budaörsi Járásbíróságra szállították, ahol őrizetbe vették, míg fiatalabbik társát a Székesfehérvári Törvényszékre kísérték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!