Baleset

2023.02.05. 07:19

Tragédia Fehérvárcsurgónál: fának hajtott egy autó, a sofőr nem élte túl a balesetet (frissítve)

A munkálatok idejére lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Katasztrófavédelem, Elekes Gergő, police.hu

Forrás: Fehérvárcsurgó ÖTE

Letért az úttestről, majd fának hajtott egy gépkocsi Fehérvárcsurgó térségében, az Urak szőlője dűlőn - tudtuk meg a katasztrófavédelem hivatalos oldaláról.

A járműben csak a vezetője utazott. A balesethez a székesfehérvári hivatásos, valamint a bodajki és a fehérvárcsurgói önkéntes tűzoltók mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett, a társhatóságokkal együtt. A műszaki mentési munkálatokat teljes útlezárás mellett végzik.

Frissítés - 12:29

A Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesület beszámolója szerint a sofőrt az egységek feszítő-vágó segítségével emelték ki a roncsból, aki sajnálatos módon nem élte túl a balesetet. A káreset felszámolása után a viharkárok okozta fakidőlések felszámolását folytatták.

2023.02.06.

A police.hu közeleménye szerint a rendelkezésre álló adatok alapján egy Renault típusú személygépkocsi 30 éves sofőrje Fehérvárcsurgó felől Isztimér felé közlekedett a 8212-es számú úton. A bodajki férfi haladása során nem megfelelően választotta meg gépjárműve sebességét és a 2-es kilométerszelvényhez érve, egy enyhén balra ívelő kanyarban a gépkocsival megcsúszott, majd elveszítette uralmát a jármű felett és egy vízelvezető árkon áthajtva fának csapódott. A gépjárművezető a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!