Több utcában nincs áram

2023.02.04. 19:30

A lakosság segítségét kéri Pusztaszabolcs polgármestere

Számos helyről érkezett bejelentés a nap folyamán, hogy magáningatlanokban elment az áram, ami sajnos érthető ebben a nagy szélben – kezdte bejegyzését a városvezető, Simonné Zsuffa Erzsébet.

Kecskés Zoltán

Mindenki ott segít, ahol tud: a szolgáltatók, a városüzemeltetés, valamint a hivatásos és az önkéntes tűzoltók is folyamatosan dolgoznak.

Forrás: Simonné Zsuffa Erzsébet közösségi oldala

 „Sikerült felvennem a kapcsolatot (bejelentettem: Mátyás király u., Árok u., Kossuth L.u. és a benzinkút problémáját) az E.On képviselőjével, a területgazdánkkal, aki megerősítette, hogy hozzájuk is folyamatosan érkeznek a bejelentések és jelenleg is folyamatban vannak a hibaelhárítások. 

Kérek mindenkit, hogy itt a poszt alatt jelezzék, mely utcákban nincs áram, hogy tájékoztathassam a területgazdánkat a fennálló problémákról, de azt is írják meg, ha visszajött az áram időközben!

Köszönjük a hivatásos és az önkéntes tűzoltók csapatának, valamint a városüzemeltetésnek, Horváth Zoltánnak és csapatának az egésznapos helytállást és kemény munkát, hozzájuk is rengeteg bejelentés érkezett káresetekről, kidőlt fákról és jelenleg is terepen vannak.

Türelmüket és megértésüket kérjük, vigyázzunk egymásra, vigyázzanak magukra!" – olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!