Riasztások

2023.01.18. 09:00

Nem unatkoztak a martonvásári lánglovagok (helyszíni fotókkal!)

Több esethez is ki kellett vonulniuk a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkatársainak a napokban, de szerencsére személyi sérülés egyik esetben sem történt.

KZ, Marton ÖTE

Tordason egy személygépjármű motortere lángolt.

Forrás: Marton ÖTE

– Vasárnap délután önkéntes tűzoltóink az új tűzoltószertár belső kialakításán dolgoztak, amikor Tordasra kaptunk riasztást: személygépjármű motortere lángolt. Tűzoltóink 3 perc múlva úton voltak és 8 perccel a riasztás után már egy vízsugár bevetésével oltottuk a járművet – számolt be közösségi oldalán a kisvárosi lánglovagok.

A baracskai vasútállomás közelében egy autó letért az útról. Szerencsére személyi sérülés nem történt.
Forrás: Marton ÖTE

Beszámolójukból az is kiderül, hogy nem csak ehhez a káresethez vonultak ki:

– Szombaton a késő esti órákban a baracskai vasútállomás közelében közúti balesetnél avatkoztunk be. Szerencsére egyik káresetnél sem történt személyi sérülés. Hétfőn is folytatódott a sorozat, két riasztásra is vonultunk. Mindkét eset tévesnek bizonyult: az elsőnél a telefonos bejelentés, míg a második alkalommal a beépített tűzjelző rendszer jelzése bizonyult valótlannak – olvasható a posztban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!