Frissen Fejérből

2023.01.31. 10:35

Egy nap alatt két esetben is intézkedtek a vármegyei rendőrök

Körözött személyt fogtak el és ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Dunaújvárosban, a Szent György úton ellenőriztek a rendőrök 2023. január 30-án kora délután egy 54 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözését rendelte el pénzbírság megfizetésének elmulasztása miatt. A nőt a rendőrök elfogták, a rendőrségre előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották.

Egy 36 éves járművezető 2023. január 30-án este Daruszentmiklóson anyagi káros közlekedési balesetet okozott – haladása során áttért a szemközti fogalmi sávba ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő járművel, majd továbbhajtott. A rendőrök a vezetőt - bejelentés alapján - a Durda utcában vonták intézkedés alá. Vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely ittasságot jelzett, ezért a sofőrt további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és büntetőeljárást kezdeményeztek az ügyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!