Kék hírek

2023.01.11. 09:46

Az elmúlt napokban sem tétlenkedtek a vármegyei rendőrök

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Forrás: Pexels.com

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2023. január 10-én reggel Dunaújváros belterületén. A helyszíni szemle adatai alapján egy 85 éves nyugdíjas férfi Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett a Bercsényi Miklós utcában a Bocskai utca felől a Szórád Márton út irányába, amikor a Bercsényi Miklós utca 1. szám előtt későn észlelte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyermekkorú személyt és elsodorta. A fiatal a baleset során könnyű sérülést szenvedett. A sofőrrel szemben eljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

A járőrök 2023. január 10-én délelőtt Bicskén, a Bihari utcában igazoltattak egy 30 éves helyi lakost, akivel szemben megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy egy nappal korábban Bicske belterületén előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy fiatal nőt. Az egyenruhások a férfit a helyszínen elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság, továbbá könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!