Frissen Fejérből

2023.01.18. 17:35

A forgalommal szemben haladt az M7-esen Szabadbattyánnál balesetet okozó sofőr – és nem állt meg! (videó)

Több kilométert ment a forgalommal szemben egy külföldi autós az M7-es autópályán Szabadbattyán közelében január 18-án, szerdán délután.

Szanyi-Nagy Judit

Szerencsére hárman csak könnyebben sérültek

Forrás: MKIF Zrt. közösségi oldala

Mindezt a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. adta hírül, miután lapunk is megírta: egy személygépkocsi átszakította a belső szalagkorlátot Szabadbattyán térségében és a Balaton felé vezető oldalon, a füves területen állt meg.

A cég bejegyzéséből kiderül, az autós a Budapest felé tartó oldalra hajtott fel szabálytalanul, s bár a szabályosan haladó autó el tudta kerülni a frontális ütközést, a sofőr félrerántotta a kormányt és a hirtelen mozdulat miatt elvesztette az irányítást autója felett. Ennek következtében ütközött a kocsi a szalagkorlátnak, többször megpördült és a felüljáró hídpillérének is nekiütközött. A felborult autóban négyen utaztak, hárman könnyebben sérültek. A forgalommal szemben haladó sofőr tovább hajtott, őt később a rendőrök elfogták.

A történtekről az MKIF Zrt. videót is közölt:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!