Kék hírek

2022.12.21. 18:04

Több baleset is történt egyszerre Székesfehérváron (frissítve)

FMH

Forrás: Pixabay

A feol.hu helyszíni tudósítója elmondta, a Lidl körforgalomnál árokba hajtott egy autó, amelynek vezetője hívta ki a tűzoltókat, hogy segítsenek neki. Sérülés úgy tudjuk nem történt, de dugó várható a mentés idejéig. A rendőrséget megkérdeztük, a részletekkel frissítjük cikkünket.

A tűzoltó laktanyánál szintén történt egy baleset, ez éppúgy forgalmi akadályt képez a legnagyobb forgalomban. Ennél a balesetnél sem történt személyi sérülés. A tűzoltók valószínűleg az utóbbit rendezik el előbb.

Frissítés: 

A rendőrség megkeresésünkre az alábbi tájékoztatást adta: "december 21-én 17 óra 8 perckor tettek bejelentést a rendőrségre arról, hogy Székesfehérváron, az Új Csóri útnál lévő körforgalom közelében egy autós az árokba hajtott. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy 20 éves járművezető a Szent Flórián körút irányába történő haladása során a fenti helyen, egy jobbra ívelő kanyarban elveszítette uralmát az autó irányítása felett és az árokba hajtott, ahol felborult. A baleset során személyi sérülés nem történt, a sérült jármű forgalmi akadályt nem képezett".

Mint írtuk, december 21-én 17 óra 15 perc körül Székesfehérváron, a Szent Flórián körúton is baleset történt. A rendőrség ezzel kapcsolatban elmondta: "A rendelkezésre álló adatok szerint egy autós a Gugásvölgyi utcából a Szent Flórián körútra jobbra történő kanyarodása során nem adott elsőbbséget egy, a Szent Flórián körúton az Aszalvölgyi út irányába a külső forgalmi sávban szabályosan közlekedő járművezetőnek, és a két autó összeütközött. A balesetben ketten megsérültek. Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!