Mi történhetett?

2022.12.07. 16:32

Mentőhelikopter szállt le Martonvásáron (videóval)

Többen is látták azt a mentőhelikoptert, amelyik december 7-én, szerdán délután a martonvásári rendőrség előtt szállt le.

Kecskés Zoltán

Fotó: Olvasó

Az egyik szemtanú osztotta meg lapunkkal a hírt, miszerint a kisvárosban, a vasútállomás és a Brunszvik-kastély között a rendőrök leállították a forgalmat és leszállt egy mentőhelikopter is. Mint mondta, érkezett mentő is, és feltételezése szerint egy beteg vagy sérült embert szállítottak el a helyszínről. A forgalmat az egyenruhások a Bajcsy-Zsilinszky út – Dréher út felé irányították.

Az Országos Mentőszolgálat és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán érdeklődtünk, mi történhetett a kisváros kellős közepén. Amint reagálnak megkeresésünkre, azt természetesen közölni fogjuk.

Frissítés!

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Németh Cecília lapunknak eljuttatott levelében megerősítette, hogy kora délután valóban egy mentőhelikopter szállt le a vidéki városban. Mint írta, a helyszínről egy középkorú férfit szállítottak a területileg illetékes kórházba. Részleteket azonban nem árult el a férfi jelenlegi állapotáról.

Időközben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától azt az információt kaptuk, hogy baleset nem történt. Kollégáik a helyszínt biztosították, hogy a gép biztonságosan le tudjon szállni a martonvásári vasútállomástól nem messze. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!