Kék hírek

2022.12.16. 11:20

Lopott biciklik gazdáit keresi a fehérvári rendőrség

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

police.hu

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1970/2022. bűnügyi számon többrendbeli lopás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 31 éves székesfehérvári férfival szemben.

Forrás: police.hu

A nyomozás során a rendőrök kutatást tartottak a gyanúsított tartózkodási helyén, ahol vélelmezhetően bűncselekményekből származó tárgyakat is találtak, többek között egy sárga színű elektromos kerékpárt, valamint egy kék színű, női vázas kerékpárt. A járművekkel a férfi nem tudott elszámolni, ezért a nyomozók lefoglalták azokat.

Tekintettel arra, hogy a kerékpárok vonatkozásában a sértettek személye jelenleg ismeretlen a hatóság előtt, ezért a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható bármelyik kerékpárt sajátjaként felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. - tájékoztatott a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!