Frissen Fejérből

2022.11.10. 17:30

Maga sem tudja, hogyan okozott balesetet a Mátyás király körúton

A rendőrség vizsgálatot indított a hét elején történt balesettel kapcsolatban.

Baráth Eszter

Fotó: Baráth Eszter

Ahogy arról korábban beszámoltunk, november 8-án, kedden reggel négy autót érintő baleset történt a székesfehérvári Mátyás király körúton, a bevásárlóközpont közelében. Korábban lapunknak az egyik érintett is nyilatkozott, akitől azt az információt kaptuk, hogy a rendőrség vizsgálatot indított az esettel kapcsolatban.

Ennek fényében megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan megerősítették, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit, melyben egy 40 éves nő szenvedett sérülést. Tájékoztatásuk szerint a balesetet egy 61 éves nő okozta, aki nekiütközött egy parkoló személyautónak, majd tovább haladva egy másik személygépkocsinak is, ami az ütközés következtében a mellette parkoló, harmadik autónak csapódott.

Egy közösségi oldali hozzászólásból tudjuk, hogy a baleset könnyű sérültje nem a középső autóban ült, hanem éppen elindult az automata felé, így sikerült az összetolt kocsik közé esnie. Segítségére egy fiatalember sietett, valamint egy hölgy a helyszínre mentőt is hívott.

Keddi beszámolónk szerint a vétkes autó sofőrje helyben nem tudott választ adni arra a kérdésre, milyen sebességgel haladt, és pontosan hogyan történt a baleset.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!