Frissen Fejérből

2022.11.07. 11:00

Szerelemféltésből késeltek Fehérváron? (Frissítve!)

Megerősítették: késelés történt Székesfehérvár belvárosában vasárnap délután, fényes nappal.

Kecskés Zoltán

Illusztráció!

Fotó: Shutterstock

Egy, lapunkat megkereső, neve elhallgatását kérő informátor elmondása alapján a sértett az egyik belvárosi étteremből ment ki dohányozni a Fő utcából nyíló egyik kis utcába, ahova a feltételezések szerint az állítólagos elkövető követte.

A beszámoló szerint a feltehetően féltékeny, feldúlt elkövető minden előzmény nélkül egyszer csak előrántotta a nála lévő kést és több alkalommal megszúrta a másik férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A fiatalembert a meg nem erősített információk szerint meg kellett műteni, de szerencsére túlélte a támadást. 

Az ügyben megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot és az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát is. 

Frissítés (11.10):

A rendőrség hamar kiadott egy közleményt a történésekkel kapcsolatban. Eszerint november 6-án 15 óra után néhány perccel érkezett lakossági bejelentés arról, hogy a Lakatos utcában található vendéglátóhely hátsó bejáratánál egy ismeretlen személy minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt egy ott tartózkodó 20 éves férfira, majd miután a sértettet a mellkasán, a hasán, valamint a felkarján több késszúrással megsebesítette, elmenekült a helyszínről. Az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók néhány órán belül eljutottak egy 23 éves székesfehérvári férfihoz, akit elfogását és előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – november 6-án este gyanúsítottként hallgattak ki, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Frissítés (11.35):

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Méhes Dóra lapunknak eljuttatott levelében megerősítette, hogy az esethez két mentőegységet riasztottak. A mentők egy fiatal férfit súlyos sérülésekkel, stabil állapotban szállítottak a területileg illetékes kórházba. Részleteket azonban nem árult el a megsebesített férfi jelenlegi állapotáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!