Frissen Fejérből

2022.11.02. 09:40

Egy közel 100 kilós férfi holttestét találták meg a rendőrők Adonynál a Dunában (frissítve)

Országos sajtóinformációk szerint egy férfi már oszlásban lévő holttestét emelték ki a Budapesti Rendőr-főkapitányág vízirendőrei a Duna adonyi, Fejér megyei szakaszán.

Házi Péter, Hajdú Marianna

Illusztráció

Az információ valóságtartalmának igazolása érdekében felhívtuk a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét. Mint megtudtuk, a hír igaz, a Dunából kiemelt holttest azonosítása még folyamatban van, de bővebb információt a BRFK tud adni. 

Az ügyben megkerestük a BRFK-t is, ha érdemi információt kapunk, természetesen beszámolunk a részletekről!

Frissítés: 

A Budapesti Rendőrfőkapitányságtól újabb információ érkezett a feol.hu megkeresésére. Ezek szerint október 30-án 14 óra 35 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Adony térségében, a Dunában sodródó testet láttak. A kiérkező rendőrök egy ismeretlen férfi holttestet találtak, amelynek azonosítása még folyamatban van. A Budapesti Rendőrfőkapitányság sajtómunkatársától megtudtuk azt is, hogy bűncselekményre nem gyanakszanak. Az ismeretlen férfi holttestét a Duna Adony közigazgatási területén, az adonyi kompnál emelték ki.

A Dunában talált férfiről egy személyleírás is felkerült a rendőrség honlapjára. Ezek szerint az elhunyt férfi 186-190 centi magas, közel száz kiló súlyú lehetett. Testalkatát "termetesként" írja le a rendőrség, a férfi kopasz, világos szemű volt, drapp színű kötött pulóvert és farmert viselt. 

A rendőrség munkáját segítheti az, aki a leírás alapján felismeri az illetőt. A DNS alapú azonosítás eredménye is a napokban várható. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!